English version of this page

Bildet kan inneholde: medisinsk utstyr, hud, øre, skulder, ledd.
Publisert 4. mai 2020 16:47

Fra 23. mars var Universitetet i full gang med digital undervisning. Det er en gigantisk omlegging, men medisinsk fakultet ligger godt an. Professor i medisinsk informatikk, Per Grøttum, forteller om stor innsats fra IT-avdelinger, lærere og studenter og «noen 10-års» erfaring med e-læring. Det kan vi være glade for nå!

Bildet kan inneholde: medisinsk prosedyre, medisinsk assistent, pasient, sykepleie, lege.
Publisert 4. mai 2020 13:01

UiO tilbyr å opprette totalt 40 nye studieplasser ved profesjonsstudiet i medisin etter anmodning fra Kunnskapsdepartementet. 20 plasser kan bli opprettet allerede denne høsten og 20 plasser til våren.

Bildet kan inneholde: medisinsk prosedyre, tålmodig, medisinsk assistent, lege, sykehus.
Publisert 24. apr. 2020 10:22

1233 søkere har i år medisinstudiet i Oslo som sitt førstevalg. Det betyr 11,2 søkere til hver av de 110 studieplassene. Dette viser søkertallene som ble offentliggjort i dag. Alle våre helsefaglige utdanninger opplever en tydelig økning. – Vi er glade for at så mange ønsker å bli student hos oss, sier prodekan for medisinstudiet Elin Olaug Rosvold. Hun tror arbeid i helsesektoren har engasjert ekstra mange nå.

dame snakker i telefonen
Publisert 28. mars 2020 14:42

- Det er helt fantastisk! utbryter Cecilie Porsmyr, HR-ansvarlig i Helseetaten i Oslo kommune. På under ett døgn hadde170 erfarne medisinstudenter meldt seg til tjeneste.

Publisert 14. mars 2020 10:52

Arbeidsgruppen for Nasjonal delprøve har, i samråd med styringsgruppen, bestemt at nasjonal delprøve for medisinstudiet 27. mars 2020 blir forsøkt avviklet som en hjemmeprøve.

Medisinstudenter
Publisert 4. mars 2020 12:38

Fra kreftforskning og utvikling av vaksiner til helseledelse, og klinisk ernæring: Torsdag 5. mars er det klart for Åpen dag på Blindern og vi ønsker alle Oslos elever fra videregående varmt velkommen!